PONYVALEGÉNY

Porvay János: bronzérmestől az ötödikhez – váltás a „blasz-hármon” belül

A BEAC után az Issimo II.-t irányítja a fiatal futballszakember

2023. június 24. - Horváth M. Attila

porvay_janos_beac_vezetoedzo_merkozes_utan_2.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Győzelemmel és bronzéremmel köszönt el a veretes múltú BEAC-tól Porvay János. A korábban a BVSC utánpótlásában is dolgozó 46 esztendős szakember alig egy hónappal ezelőtt, május 27-én ült utoljára a gárda kispadján. 

A 3R Spartacus Amatőr elleni, 2–0-s félidő után kialakuló 9–0-s hazai diadal egyúttal azt jelentette, hogy a Budapest-bajnokság III. osztály 1. csoportjában 55 ponttal zártak a harmadik helyen Novák Márton Flóriánék a veretlenül, önmaguknak mindössze egyetlen döntetlent engedélyező, 76 egységgel bajnok Stand98 FC és az 57 ponttal ezüstérmes csepeli CsHC 94 SE mögött.  

A tréner nem maradt sokáig megoldandó feladat nélkül, ugyanis a Budapest-bajnokság I. osztályában újoncként bennmaradó XV. Kerületi Issimo SE második számú alakulatának felkészítéséért felel a továbbiakban. Porvay János előző és jelenlegi csapata nem találkoz(hat)ott egymással a 2022/2023-as évadban, ugyanis az Issimo II. a Budapest-bajnokság III. osztály 2. csoportjába volt besorolva, amely ligában nem is szerepeltek rosszul a palotaiak, lévén 44 ponttal az 5. pozícióban végeztek. Az ellenben könnyen előfordulhat, hogy a pontvadászatok következő, 2023/2024-es kiírásában a két társulat egy csoportba kerül, márpedig ha így lesz, az külön pikantériát kölcsönöz majd a BEAC és az Issimo II. meccseinek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2018152896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása