PONYVALEGÉNY

Első osztályt érő csabrendeki arany

Ahogy az ősszel, ezúttal sem szerzett pontot az Öskü legnemesebb vetélytársa ellen, így a hátrányból fordító bajnok a Veszprém megyei élvonalba jutott

2023. június 14. - Horváth M. Attila

csabrendek_foto_mlsz.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngCSABRENDEK | Az előzetesen beharangozott, a bajnoki címet eldöntő Veszprém megyei II. osztályú rangadón hiába szerzett vezetést az első félóra végén a Gostech PV Öskü FC Hulka Bence révén a helyi alakulat ellen, a házigazda Pados Benjamin és Berkes László találatával már a második félidő elején fordított, így legnagyobb riválisát öt ponttal megelőzve, 56 egységgel zárt a tabella élén. 

Vitán felül a legjobb csapat szerezte meg az aranyérmet, ugyanis a Csabrendek oda-vissza legyőzte az Ösküt, ezáltal jogot szerezve a magasabb ligában való szereplésre. Érdekesség, hogy a Veszprém megyei II. Osztály még nem ért véget az elmúlt hét vasárnapján, ugyanis a 12 ponttal 10. helyezett Nemesszalók az 5. pozíciót elfoglaló Ugodot látja vendégül június 17-én, szombaton 16 órai kezdettel, ám a táblázat úgyszólván befagyott, hiszen akármilyen eredménnyel is ér véget a kilencven perc, a két gárda végső helyezését a hétvégi meccs már nem befolyásolja.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2118146666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása