PONYVALEGÉNY

Vasárnapi újság: döntőnek beillő rangadó a Veszprém megyei II. osztályban

Aki nyer, bajnok: az éllovas Csabrendek a jelenlegi ezüstérmes Ösküt fogadja

2023. június 11. - Horváth M. Attila

osku.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngCSABRENDEK–ÖSKÜ | A Veszprém megyei II. osztály utolsó, 26. Fordulójában, június 11-én, vasárnap 17 órai kezdettel a sors(olás) furcsa fintoraként az 59 ponttal éllovas házigazda az 57 egységgel második helyezett alakulatot fogadja. Avagy egyszerű a képlet: amelyik társulat győztesen hagyja el a pályát, bajnok, míg a döntetlen csak a vendéglátónak megfelelő eredmény. 

A négy meccs óta veretlen a hét bajnokit kudarc nélkül letudóval találkozik. Innen nézve a látogató az esélyesebb, csakhogy a Csabrendek tizenegy otthoni összecsapásából mindössze egyet, a Csetény ellenit veszítette el (2–3), a többit megnyerte, míg az Öskü vendégként ugyan kilencszer győzött, ám a Cseténnyel szintén meggyűlt a baja (3–3), míg a biztosan bronzérmesként záró Balatonszepezd sporttelepén 5–3-ra kikapott. És van még egy érv, hogy a csabrendekiek zárják úgy a szezont, ahogy azt előzetesen eltervezték: tavaly november 12-én a jelenlegi éllovas idegenben is 3–1-re nyert a mostani második ellen, méghozzá úgy, hogy már a szünetben is 1–0-ra vezetett Kulman György találatával – az ezt megelőző szituáció előtt az ösküi Auerbach Attila gólhelyzetben szabálytalankodott, így a kiállítás sorsára jutott –, Preininger Dávid a folytatásban szinte rögtön kettőre növelte a fórt, Pados Benjamin a 67. percben végképp elvarrta a szálakat, kilenc minutummal később Talián Krisztián révén csak a szépítés jött össze az Öskü részéről. Szépítés ide vagy oda, ettől még bajnokok lehetnek Benczédi Balázsék – az lenne ám csak a valódi gyönyörűség!    

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8218143860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása