PONYVALEGÉNY

Konditerem a cukrászda után

A Hauer helyén a leendő üzemeltető harmadik kirendeltsége nyithat szeptemberben

2023. június 11. - Horváth M. Attila

img_20230530_162514_hauer.jpgÚj név a régi ház falán: miután a gazdasági okok miatt a rolót lehúzó Hauer cukrászdából minden berendezési tárgyat elszállítottak, csak idő kérdése volt, mikor kerül le a képzeletbeli lakat a Rákóczi úton lévő ikonikus hely bejáratáról. 

Mintha taxi állna az ajtó mellett, olyannyira rikít a sárga szín az eddig jól megszokott fekete-fehér fotó helyén. A konditerem üzemeltetői már jó ideje jelezték, hogy az idei év kilencedik hónapjában 2000 négyzetméteres, megszámlálhatatlan géppel felszerelt helység nyílik, ahol izzadhatnak, erősödhetnek, izomlázba ringathatják magukat az emberek. A cégről tudni érdemes, hogy a terézvárosi Paulay Ede utcában ugyanúgy van ízlésesen kialakított helysége, mint a ferencvárosi Ráday utcában, ám kétségtelen, hogy az átmenő forgalom és a felújított, megfiatalított Blaha Lujza tér közelsége miatt szeptemberben jöhet el az igazán nagy dobás.   

img_20230423_152131.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9618143864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása