PONYVALEGÉNY

A koronavírus utóhatása: visszavonult a világ- és Európa-bajnok kajakos

Hagymási Réka huszonkilenc esztendősen intett búcsút az élsportnak

2023. február 23. - Horváth M. Attila

hagymasi_reka.jpgHuszonkilenc esztendősen nem folytatja tovább a kajakozást a 2017-ben világ- és Európa-bajnoki címet szerző Hagymási Réka, aki 2019-ben hazai környezetben, Szegeden is vb-elsőséget ünnepelhetett.

hagymasi_reka_akcio.jpgAz élsportoló még a tavalyi esztendőben fertőződött meg a Covid-19-cel, ám az őszi felkészülést csak nagy nehézségekkel tudta elkezdeni, és mivel sem fizikailag, sem lelkileg nem jutott el a kívánt szintre, Hagymási Réka a visszavonulás mellett döntött. Miután portálunkon ugyancsak 2022-ben jelent meg egy hosszabb lélegzetvételű írás a koronavírus szövődményei miatt a befejezés mellett határozó élsportolóról, ezúton jelezzük, hogy az ominózus cikkben nem Hagymási Réka történetét írtuk meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3218057002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.02.24. 12:00:07

Kár érte.
Kívánok neki egy raklapnyi gyereket és boldog családi életet!
süti beállítások módosítása