PONYVALEGÉNY

Csapatváltás tizenegyszeres újraélesztés után: Duhaj Ádám a megyei negyedosztályban folytatja

A Hernádi FKSE nagy erőssége lehet a Dabasról érkező labdarúgó

2023. február 21. - Horváth M. Attila

duhaj_adam_foto_negyelszki_foto.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngHERNÁD | Remek képességekkel megáldott, mindössze 21 éves futballistával erősítette meg keretét a helyi FKSE.

Összességében hét és fél szezon után távozott az FC Dabastól Duhaj Ádám, akiről korábban már többször írtunk. Először megijedtünk, amikor összeesett a pályán, de a tizenegyszeri (!) újraélesztésnek és a gondos kezeknek köszönhetően nem csupán túlélte a borzalmas esetet, de Isten gondosan becsomagolt ajándékaként még a pályára is visszatérhetett. Amit a sors egyszer adott, másszor elvett: önhibáján kívül megszűnt és a megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjától visszalépett télvíz idején az a társulat (FC Dabas II.), amelyhez eddig tartozott és amelynek színeiben az őszi idényben tizenegy bajnokin kétszer bizonyult eredményesnek, így nem meglepő, hogy a város első számú klubjánál nem volt maradása. Vele kapcsolatban mindettől függetlenül érvényes a tézis: másodszor megdöbbentünk, hiszen a kvalitásai alapján nem feltétlenül a Pest megyei IV. osztály Délkeleti csoportjában lenne a helye, ám nézhetjük onnan is az átigazolását, hogy Duhaj Ádám alulról kezdve építené újra fel magát. És mert az ősszel 17 pontot gyűjtő, ötödik helyezett Hernádi FKSE mindössze nyolc egységgel van lemaradva az éllovasoktól – a Nyársapáti csak eggyel jobb gólkülönbségével előzi meg a Ceglédi Vasutas második számú társulatát –, míg a dobogó legalsó foka csak két pontra van, a tavasszal izgalomban nem lesz hiány – hisszük és reméljük, hogy csak a pályán, az egymással mérkőző csapatok kapcsán.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2018055394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása