PONYVALEGÉNY

Berndt András: visszatérés fél szezon után

Góljaival a Budapest-bajnokság I. osztályának újoncát mentheti meg a kieséstől a Csömörnek búcsút intő támadó

2023. február 11. - Horváth M. Attila

p4130278.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngCSÖMÖR | A fővárosban folytatja karrierjét a Pest megyei II. osztály Északi csoportjában 27 ponttal az ötödik pozícióban álló Csömör KSK-tól félév után elköszönő Berndt András.

p4130342.JPGHarminc bajnoki, negyvenkét gól. Nem túlzás, felnőtt karrierje egyik legjobb szezonjait futotta a támadó 2020 nyarától 2022-ig az Issimo SE színeiben, amelyhez a télen visszatért. Rá is fér az erősítés a „blasz-egy” újoncára, amely az előző fél évben mindössze nyolc pontot kapart össze, ami a tizennegyedik pozícióra elég.

Berndt András hivatalosan február 19-én, vasárnap, 10 órakor, a Budapest-bajnokság I. osztály 16. fordulójában, a Testvériség-Újpalota ellen „mutatkozhat be” úgyszólván hazai környezetben, a XV. kerületi hívek előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr918046952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása