PONYVALEGÉNY

Jégre visznek: Szlovákia, Norvégia, Franciaország és Japán az ellenfelek között

A jövő heti Öt nemzet tornájára készül a magyar női jégkorong-válogatott

2023. február 04. - Horváth M. Attila

pat_cortina.jpgFebruár 7. és 12. között a fővárosi Tüskecsarnokban kerül sor az Öt nemzet tornájára, amely eseményen nem csupán európai riválisokkal meccsel az egy újonccal és négy visszatérővel, egyébiránt huszonhat tagú kerettel készülő magyar női jégkorong-válogatott.

Pat Cortina, legjobbjaink szövetségi kapitánya a szezon során először számíthat Dabasi Rékára, Garát-Gasparics Fannira, Huszák Alexandrára és Kiss-Simon Franciskára, míg Gengeliczky Dorottya újoncként debütálhat az Öt nemzet tornája valamelyik találkozóján. A magyar nemzeti csapat – amelynek tagja a honlapunk Kapuskérdések rovatában korábban „bemutatkozó”, a MAC Budapestben védő Németh Anikó is – február 7-én, kedden 20 órakor először Szlovákiát „viszi jégre”; 9-én, csütörtökön ugyancsak este nyolckor Norvégia; 11-én, szombaton 16:30-kor Franciaország; míg a torna zárónapján, 12-én, vasárnap 14:30-kor Japán lesz a mieink riválisa.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1018041526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása