PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: HENCSIK ADRIENN, az Atomerőmű-KSC Szekszárd kosárlabdázója

Reggelenként tanul az utánpótlás-válogatott és a tolnaiak reménysége

2023. január 29. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Hencsik Adrienn, az Atomerőmű-KSC Szekszárd 2-es poszton bevethető utánpótlás-válogatott kosárlabdázója.

hencsik_adrienn.jpghencsik_adrienn_akcio.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Mert precíz játék, olyan, mint egy sakkjátszma. A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Bekerültem az U14-es válogatottba. Akit a sportágon belül nagyra tartok: Maja Skoric, Zala Friskovec. Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Az egész csapattal jó a viszonyom, nem tudok egy nevet mondani. Az előző szezonbeli emlékezetes esemény: Az utolsó mérkőzés, amelyen egy ponttal vertük a Sopront. Célkitűzés a jelenlegi évadra: Megnyerni az U14-es bajnokságot és ranglista. Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Magyar válogatott játékos szeretnék lenni. Amelyik sportot még kedvelem: F1, azon belül Lewis Hamilton. Amit eddig még nem tudtak rólam: Reggel készülök a dolgozataimra, ekkor tanulok.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3718036976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása