PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki ünnepi hangulatba hoz: MÁRTON GRÉTA, a Ferencváros kézilabdázója

2019 óta Lenny nélkül nincs karácsony a válogatott balszélső számára, aki az új évre vonatkozóan megfogadta, hogy az élet minden apró örömét értékelni fogja

2022. december 28. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A csak decemberben jelentkező, tavaly debütáló rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Márton Gréta, a női kézilabda NB I-ben a bajnoki címért versenyben lévő Ferencváros junior világbajnoka, a magyar válogatott olimpikon balszélsője, akit 2021-ben sportágában az év női játékosának választottak.

marton_greta_portre.jpgkaracsonyfa_1.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Lezárás, változás, lehetőség.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Halászlé.

karacsonyfa_1.jpgHa szaloncukor, akkor... Csokis.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Családi karácsonyfa állítás.

karacsonyfa_1.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: A pontos részletekre nem emlékszem, de fokozatosan világítottak rá, így nem érintett rosszul.

lenny_marton_greta_foto_fradihu.jpg

marton_greta_foto_czegledi_zsolt.jpgmvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Az aktuális világverseny időpontjától függően minden karácsony előtti vagy utáni bajnoki mérkőzésre szívesen tekintek vissza, mert mindig azzal egy napon tartjuk a közös csapat-karácsonyt.

karacsonyfa_1.jpgÉletem legszebb karácsonya: A 2019-es, mert akkor már Lenny, a kutyánk is velünk ünnepelt.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngMegfogadom 2023-ra, hogy... Az élet minden apró örömét értékelni fogom.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6418012696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása