PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: SÁGHY FÉLIX, a Putnok labdarúgója

Egyértelmű célok az ifjúsági Bajnokok Ligája és az utánpótlás-válogatottak után: „Megnyerni minden következő mérkőzést és minimum megtartani a jelenlegi második helyünket”

2022. november 17. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Sághy Félix, az NB III Keleti csoportjában a 17. forduló után 33 ponttal a 2. helyen álló Putnok FC korábbi utánpótlás-válogatott labdarúgója.

saghy_felix.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Gyerekkorom óta rúgom a bőrt, azért szerettem bele, mert rengeteg barátot szereztem a sport által és boldoggá tesz, ha focizhatok. A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Az ifjúsági Bajnokok Ligájában való szereplés az MTK-val és az utánpótlás-válogatottakban való szereplés. Akit a sportágon belül nagyra tartok: Cristiano Ronaldót és Lionel Messit mondanám, mert véleményem szerint nem emberi, amit karrierjük során elértek, nem lehet hozzájuk senkit hasonlítani. Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Gyerekkori barátommal, Horváth Dániellel, a Kozármisleny játékosával. Szezonbeli emlékezetes esemény: Nem tudnék kiemelni egy konkrét eseményt, számomra minden győzelem emlékezetes. Célkitűzés a jelenlegi évadra: Megnyerni minden következő mérkőzést és minimum megtartani a jelenlegi második helyünket. Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Szeretnék profi szinten játszani. Amelyik sportot még kedvelem: Sok sportot követek figyelemmel, de talán a két kedvencem a darts és a kerékpár. Amit eddig még nem tudtak rólam: Háromévesen tudtam angolul az ABC-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7917981606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása