PONYVALEGÉNY

Jenei Krisztián: tartalomhoz a forma

Visszatalált a győzelem útjára a Flotta, amely a Budapest-bajnokság II. osztály 2. csoportjában a Zuglói Medvéket győzte le a három egymást követő meccsen négyszer eredményes kapitánya és a négygólos Kanyó Martin vezérletével

2022. október 10. - Horváth M. Attila

p9240227.JPGfociakobon_ponyvalegeny_lead.pngBUDAPEST » Ha a gárda még nem is mindig, a Budapest-bajnokság II. osztály 2. csoportjában szereplő Flotta 2001 SE csapatkapitánya, Jenei Krisztián egyre eredményesebb, ugyanis a legutóbbi három bajnokiján egyaránt betalált.

p9240282.JPGHárom nagy különbségű diadal után két szűknek mondható vereség. Ezek után lépett pályára a pontvadászat 6. fordulójában a Flotta a Zuglói Medvék otthonában, ahol a vendégek nemes egyszerűséggel „levadászták a mackókat”. A 0–9-es végeredmény annyiban csalóka, hogy Szikszay József együttese meglehetősen jól kezdte a találkozót, lévén negyedóra után már kétgólos előnyben volt a látogató. A bajnokin a négy találatig jutó Kanyó Martin 27 perc alatt – a 3. és a 30. minutum között – klasszikus mesterhármast ért el, így a gólfesztiválba oltott diadal nagyban köszönhető az ASR Gázgyártól tavaly nyáron igazolt 21 éves labdarúgónak, ám nem szabad elfeledkezni a többiekről sem. 

Kiváltképp a gárda kapitányáról, Jenei Krisztiánról, ugyanis a 25 esztendős fedezet a Budatétény elleni, 2–1-re elveszített hazai bajnokin, valamint idestova másfél hete a BEH-Szent Istvánnal szemben idegenben 3–1-re elbukott rangadón is csapata becsületgólját szerezte, míg a Zuglói Medvék ellen a Flotta utolsó két találata fűződött a nevéhez. Akárhogy is nézzük, a sorozatban három összecsapáson elért négy gól több mint dicséretes. 

Meglehet, a folytatás ennél nehezebbnek ígérkezik, lévén október 15-én, szombaton 16:45-kor a Kőér utcában az a Közterület lesz a vetélytárs, amely legutóbb meglepetésre épp a Budatétényt verte 2–0-ra. Az pedig a csata különlegessége lesz, hogy a két kispadon egymás ellen meccsel a hazaiakat irányító Szikszay József és a látogatókat gardírozó Szikszai Zoltán.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr917951554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása