PONYVALEGÉNY

Váchartyán: erősítés kapusfronton

Hosszú Levente a „megye-egyes” Veresegyház után a „megye-kettő” újoncánál

2022. szeptember 03. - Horváth M. Attila

hosszu_levente_akcio.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngVÁCHARTYÁN » Ugyan a nyáron a Pest megyei II. osztály, Északi csoportjának újonca többek között megszerezte Nőtincsről a gólerős, korábban évekig Verőcén futballozó Bánáti Gergőt, mindez az eddig eltelt három fordulóban nem látszik meg az eredményeken. Olyannyira nem, hogy a társulat legutóbb Csömörön szenvedett 9–0-s vereséget, márpedig két lejátszott bajnoki után 0–16-os gólkülönbséggel sereghajtóként vesztegelni nem túl szívderítő még akkor sem, ha a papíron három legerősebb két alakulattal már vélhetőleg találkoztak a hartyániak.

Ha csak ezen múlna... Mármint a kapuskérdésen, hiszen a legutóbbi szezonban még a Pest megyei I. osztályú Veresegyház színeiben védő Hosszú Levente csupán a rutinjával is rengeteget segíthet az együttesnek, hát még a tudásával. Pedig hiszik vagy sem, a 25 esztendős cerberus annak idején csupán azért állt a lécek közé, mert az öltözéke eltért a mezőnyjátékosoktól – a Kapuskérdések címet viselő rovatban annak idején többek között erről is szót ejtett. A fiatal sportember bajnoki debütálására legkorábban szeptember 10-én, szombaton kerülhet sor, a gárda ugyanis délután fél ötkor a Dunakanyar SE-Szentendre otthonában lép pályára a pontvadászat 4. fordulójában.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9017923371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása