PONYVALEGÉNY

Damásdi Alex: NB I után Ausztria

A négy éve még az élvonalbeli Debrecenben futballozó fiatal sportember az első osztrák bajnokiján duplázott, aminek köszönhetően csapata 2–0-ra nyert

2022. augusztus 30. - Horváth M. Attila

damasdi.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngAUSZTRIA » Jóllehet, tavaly ősszel Siófokon még az NB II-ben szerepelt, Damásdi Alex gondolt egy merészet és a „sógorokhoz” igazolt – a nyitányra nem is lehet panasza.

Az SV Rohrbach az SV Forchtensteint fogadta – Damásdi Alexszel a kezdőcsapatában. A főváros után a felcsúti Puskás Akadémián pallérozódó, idén tavasszal a(z akkor még) NB III-as Gárdonyban szereplő immár 25 esztendős futballista alaposan bekezdett, merthogy a házigazda úgy nyert 2–0-ra, hogy a bajnoki nyitómeccs első és utolsó perceiben is betalált. Az 1. forduló SVR-hősén kívül az öt éve légiósként futballozó Hartyán Dánielt is a keretében tudó társulat azonban hullámvölgybe került, ám a közelmúlt során az Életpálya rovatban „bemutatkozó” Damásdi Alex kvalitásait ismerve hamarosan újabb győzelmeknek és persze magyar góloknak tapsolhatnak a helyiek.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9017919261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása