PONYVALEGÉNY

Csak semmi pánik – a mozibemutató után szinte napra pontosan negyven évvel később a televízióban Ötvös Csöpi újabb kalandjai

1982. augusztus 19-ét követően 2022. augusztus 21-én a TV2 tűzte műsorára a Bujtor István–Kern András páros második vígjátékát

2022. augusztus 23. - Horváth M. Attila

film_szinhaz_muzsika_csak_semmi_panik_1982.jpgMiközben csütörtöktől vasárnapig Balatonszemesen minden a felejthetetlen Bujtor István körül forgott, az egyik kereskedelmi televízió sem feledkezett meg a néhai pofonosztóról.

Olyannyira nem, hogy a TV2 augusztus 20-án, szombaton 15.45-kor a Pogány Madonnát vetítette, míg egy nappal később, a hétvége utolsó napján 12.55-kor a Csak semmi pánik című klasszikust tűzte műsorára. Talán kevesen tudják, de utóbbi alkotásnak 1982. augusztus 19-én volt a mozibemutatója, avagy szinte napra pontosan negyven évvel később került képernyőre Ötvös Csöpi újabb kalandja, amelyet természetesen a nyolcvanas esztendőktől ez idáig már számtalanszor leadtak a különböző televíziós társaságok. Hogy legutóbb tudatosan jelent-e meg a képernyőn vagy sem a Bujtor István–Kern András duó által megformált fergeteges páros, azt csak a programért felelősök tudhatják, ám ha így van, feltétlenül kedves gesztusként értékelendő az idén május 5-én a nyolcvanadik születésnapját csak a felhőkön túl ünneplő színészóriás emlékére létrehozott dupla filmvetítés.

csaksemmi_pm.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5417913825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása