PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: BÁNYAI MÁRK, a Szolnoki Dózsa vízilabdázója

„Szeretnék olyan teljesítményt nyújtani, amivel felkeltem Märcz Tamás szövetségi kapitány figyelmét és meghívót küld az edzésekre”

2022. június 27. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Bányai Márk, az OB I legutóbbi, 2021/2022-es kiírásában a 4. helyen záró Szolnoki Dózsa korábbi utánpótlás-válogatott vízilabdázója, a gárda kapusa.

banyai_mark_portre_foto_vizilabda-szolnokhu.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: A labdázás miatt és mert remek társaságban, sok jó barátommal kezdtem el a sportágat.

A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: A 2020/2021-es idényben, amikor a Szolnokkal Európa Kupát, illetve magyar bajnokságot nyertünk.

Akit a sportágon belül nagyra tartok: Nagy Viktor. Bár már visszavonult, de két évig együtt dolgoztunk nap, mint nap. Nagyon sokat tanulhattam tőle, mindenben segítőkész volt, igyekezett nekem átadni a tudása legjavát és testközelből láthattam, hogy mi az a szint, ahová nekem is el kell jutnom.

Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Teleki András, Schmölcz Norman.

Szezonbeli emlékezetes esemény: Magyar Kupa, döntőbe jutás. Sajnos több sérülttel vágtunk neki ennek a Magyar Kupa Final Fournak, de az elődöntőben magabiztosan vertük az OSC csapatát.

banyaimark_akcio.jpgCélkitűzés a jelenlegi évadra: Szeretnék olyan teljesítményt nyújtani, amivel felkeltem Märcz Tamás szövetségi kapitány figyelmét és meghívót küld az edzésekre.

Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Szeretnék stabilan a felnőtt válogatott keretben lenni.

Amelyik sportot még kedvelem: Labdarúgás. Ha tehetem, a legtöbb meccset megnézem élőben. Kedvenc csapatom már kisgyerekkorom óta a Real Madrid.

Amit eddig még nem tudtak rólam: Amennyiben van egy kis szabadidőm, igyekszem egyből kimenni valamelyik tópartra vagy folyópartra horgászni. Számomra ez a legjobb feltöltődés.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1317868861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása