PONYVALEGÉNY

ESZEL-ISZOL. Akivel egy asztalhoz ülünk: PÁDÁR KRISZTIÁN, a japán Toray Arrows magyar válogatott röplabdázója

Csapat- és egyéni szinten is előrelépett a magyar nemzeti csapat kitűnősége

2022. május 24. - Horváth M. Attila

eszel_iszol_ponyvalegeny.jpgA sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. Ezúttal Pádár Krisztián, a japán V-League-ben szereplő Toray Arrows röplabdacsapatának feladó átló poszton bevethető magyar válogatott kiválósága, a 2021/2022-es versenysorozat legjobb pontszerzője és a bajnokság legjobban nyitó játékosa osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

padarkrisztian_akcio_toray.jpgSIKER, ÉHSÉG Amit elterveztünk erre a szezonra a csapatommal: Előrelépni a korábbi szezonhoz képest csapatszinten, Rájátszást érő helyen (1–3.) végezni. Ami mindebből eddig megvalósult: Előrelépni sikerült, az ötödik helyről a negyedikre javítottunk és csak egy szettel maradtunk le a rájátszást érő harmadik helyről. Amit „bedobok” közvetlenül meccs előtt: Enni nem szoktam meccs előtt. Csak egy kávét iszom meg vizet. Amit „bedobok” közvetlenül meccs után: Fehérje shake. 

FEKETELEVES Meccs, amit kitörölnék az emlékezetből: A kupaelődöntőt. Ezután derült ki a feladónk betegsége, ami miatt látászavara volt. Nekem meg begyulladt a fogam, ami miatt kevésbé tudtam segíteni a csapattársaimat. Mérkőzés, amelyen személy szerint nem ment a játék: A fentebb említett mérkőzés. Ugyan az egyéni teljesítményem szám szerint nem volt rossz, viszont nem tudtam hozzátenni a csapathoz azt a pluszt, amit általában. Étel, amire gondolni sem tudok: Nyers hal és nyers hús. Ital, amit sohasem iszom: Paradicsomlé. 

padar_krisztian.jpgASZTAL, TÁRSASÁG Az ideális reggeli: Zabkása. Az ideális ebéd: Grill hús vagy hal zöldséggel és jázmin rizzsel. Az ideális vacsora: Tészta, grill csirkemell vagy lazac. Az ideális desszert: Somlói galuska. 

KOCCINTÓ Legemlékezetesebb szezonbeli diadal: A kupában a negyeddöntő mérkőzés a Panasonic csapata ellen. Nagyon kiélezett meccsen 3:2-es győzelemmel búcsúztattuk az egyik nagy esélyest. A 2021/2022-es évadbeli legjobb meccsem: A bajnokság első mérkőzése a későbbi ezüstérmes Nagoya – a Toyota csapata – ellen. Nagyon magabiztosan sikerült győzni a nem túl jó szezonkezdés után. Legnagyobb siker a konyhában: Brassói, cigánypecsenye. Ha ital, akkor… Általánosságban víz, ha alkohol, akkor Irsai sportfröccs.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5817839685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása