PONYVALEGÉNY

Visszatérés két kapufával: Lanczkor Gábor öt és fél hónap után lépett újra pályára

Előrébb tart a Honvédhoz erősen kötődő futballista, mint korábban, hiszen egy osztállyal feljebb mutathatja meg tudását a sérülése után

2022. április 28. - Horváth M. Attila

lanczkor_gabor_ausztriaszigethalom.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngAUSZTRIA » Győztes bajnokin tért vissza az öt és fél hónap után ismét pályára lépő korábbi Goldball-nevelésű, Dabason, a BKV Előrében, Szentendrén és a Szigethalom színeiben is futballozó Lanczkor Gábor.

A 88. percben idegenben szerzett, ezáltal az 1–0-s győzelmet jelentő Stoob-Kobersdorf-gólhoz ugyan nem volt köze, ám a közelmúltban remek teljesítménnyel rukkolt ki a visszatérő Lanczkor Gábor. A korábbiakhoz képest egy ligával magasabb szinten futballozó, több mint négy évvel ezelőtt a Tesztközelben című rovatban bemutatkozó 28 esztendős támadó az elsőre neki jutó egyórányi futball során két kapufával tette le a névjegyét, illetve egy próbálkozást követően a rivális cerberusa tolta léc fölé Lanczkor Gábor bombáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6117819317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása