PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: MÓD NOÉMI, az Érd kézilabdázója

„Többféle sportágat is kipróbáltam kiskoromban, de a kézilabdában van a legtöbb mozgásforma, ami változatossá és érdekessé tette számomra”

2022. április 22. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Mód Noémi, a női NB I-ben szereplő Érd átlövőként és irányítóként is bevethető kézilabdázója.

mod_noemi_erd.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Többféle sportágat is kipróbáltam kiskoromban, de a kézilabdában van a legtöbb mozgásforma – futás, dobás, ugrás –, ami változatossá és érdekessé tette számomra, így ezt választottam.

• A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Nem emelnék ki egyet, több korosztályban is nyertünk bajnokságot, amiben nagyon sok munka volt, így mindegyik nagy élmény volt nekem.

• Akit a sportágon belül nagyra tartok: Stine Oftedal.

• Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Nem emelnék ki egy embert, sok barátságot köszönhetek ennek a sportágnak.

• Szezonbeli emlékezetes esemény: Minden győztes meccs emlékezetes. (A jelenlegi bajnoki évadban ötször nyert az Érd, sorrendben az Alba Fehérvárt hazai környezetben 29–28-ra, a Vasast vendégként 29–27-re, a Szombathelyt otthon 32–25-re, a Budaörsöt idegenben 35–30-ra, míg a Vasast vendéglátóként 29–24-re múlta felül Horváth Roland csapata – a szerző)

• Célkitűzés a jelenlegi évadra: Minél előrébb végezni a bajnokságban. (A 14 alakulatot felvonultató élvonalbeli versenysorozatban 23 lejátszott találkozót követően 10 ponttal a tabella 12. helyét foglalja el az Érd – a szerző)

• Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Továbbra is stabilan az első osztályban játszani és továbbfejlődni.

• Amelyik sportot még kedvelem: Foci.

• Amit eddig még nem tudtak rólam: Van egy kiskutyám, Milo, aki a szemem fénye.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7217814273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása