PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: SITKU ZSUZSANNA, a Sopron Basket kosárlabdázója

„A legnagyobb példaképem édesapám, mert testközelből éreztem át azt a sok munkát, amit belerakott a pályán, illetve azon kívül is”

2022. április 20. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Sitku Zsuzsanna, a női NB I A-csoportjában szereplő, az alapszakasz első helyén végző, bajnoki döntős, nem mellékesen Euroliga-győztes és magyar bajnoki címvédő Sopron Basket 4-es poszton kitűnő produkcióra képes utánpótlás-válogatott kosárlabdázója.

sitku_zsuzsanna_sopron_fototothzsombor.jpeg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Kicsi korom óta a pályán és környékén töltöm a napjaimat, hiszen kosaras családból származom, és ezért már régóta otthonomnak érzem a kosárcsarnokokat és a hangulatot.

A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Több hatalmas élményem van, ebben a szezonban például az U19-es világbajnokságon elért harmadik helyezésünk és a Sopron Basket csapatával elért Euroliga-győzelmünk.

Akit a sportágon belül nagyra tartok: Nagyon sok embert tartok nagyra, hiszen a háttérmunkába is belelátok. A csapatomon belül mindenkit nagyra tartok és nagyon sokat tudok tanulni minden társamtól. Azonban a legnagyobb példaképem édesapám, mert testközelből éreztem át azt a sok munkát, amit belerakott a pályán, illetve azon kívül is.

Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Úgy gondolom, fontos, hogy a csapaton belül meglegyen az összhang, ezért nagyon sok emberrel vagyok jó viszonyban.

Szezonbeli emlékezetes esemény: Amint az előbb említettem, ezek a vb és az Euroliga-sikerek voltak.

sitku_zsuzsanna_akcio.jpgCélkitűzés a jelenlegi évadra: Az idei évadra a bajnoki döntő van hátra, ezek mellett pedig az U20-as Európa-bajnokságra fogok ezután összpontosítani, és minél jobb eredményhez szeretném hozzásegíteni a csapatot.

Amit szeretnék elérni néhány éven belül: A céljaim határa a csillagos ég, mindent megteszek azért, hogy a lehető legjobb szintre tudjam feltornászni magamat.

Amelyik sportot még kedvelem: A kosárlabda mellett nagy szerelmem a röplabda, hobbiként nagyon szeretek strandröpizni, viszont erre sajnos nem adatik sok alkalmam.

Amit eddig még nem tudtak rólam: Nagyon szeretek énekelni, viszont csak magamban szoktam, mert nem szeretek mások előtt parádézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4917812807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása