PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: KERÉK LÁSZLÓ, a Dabas-Gyón labdarúgója

Minél magasabb szinten futballozna a támadó, aki azonban amondó, hogy majd úgyis úgy alakul, ahogy annak lennie kell

2022. március 08. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Kerék László, az NB III, Közép-csoportjában szereplő Dabas-Gyón FC labdarúgója.

kerek_laszlo_dabasgyon.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Oviban a szüleim beírattak focizni, ott szerettem meg ezt a sportot. A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Szerencsére van pár jó élményem, de talán még a Váccal egy Marseille-ben rendezett nemzetközi torna, meg a Puskással egy bajnoki cím. Akit a sportágon belül nagyra tartok: Neymar. Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Sok mindenkivel jó a viszonyom, de talán Molnár Lászlót és Tóth Róbertet emelném ki. Szezonbeli emlékezetes esemény: Csereként beálltam a Honvéd ellen és sikerült két gólt szereznem. Célkitűzés a jelenlegi évadra: Mindenképpen a bennmaradás. Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Minél magasabb szinten focizni, ez majd úgyis úgy alakul, ahogy lennie kell. Amelyik sportot még kedvelem: Kézilabda. Amit eddig még nem tudtak rólam: Muszáj legalább nyolc-kilenc órát aludnom. Ha ez nem jön össze, egész nap használhatatlan vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3217775586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása