PONYVALEGÉNY

ESZEL-ISZOL. Akivel egy asztalhoz ülünk: BÖGÖLY GÁBOR, a Fino Kaposvár röplabdázója

A válogatott szélső ütője számára a Pénzügyőr elleni siker számít a topmeccsnek, lévén a „fináncokat” csak a somogyi társulat győzte le

2022. február 23. - Horváth M. Attila

eszel_iszol_ponyvalegeny.jpgA sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. Ezúttal Bögöly Gábor, a férfi Extraligában szereplő Fino Kaposvár SE válogatott röplabdázója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

bogolygabor.pngSIKER, ÉHSÉG Amit elterveztünk erre a szezonra a csapatommal: Extraliga 1. hely és Magyar Kupa-győzelem. Ami mindebből eddig megvalósult: Sajnos az MK-ban nem jutottunk a döntőbe – a bronzérem még meglehet –, a bajnokságban jelenleg másodikok vagyunk, ott még semmi sem dőlt el. Amit „bedobok” közvetlenül meccs előtt: Gyorsan felszívódó szénhidrátok és egy kis gyümölcs. Amit „bedobok” közvetlenül meccs után: Fehérjepor. 

FEKETELEVES Meccs, amit kitörölnék az emlékezetből: Az elvesztett Magyar Kupa-elődöntő Kaposváron. Mérkőzés, amelyen személy szerint nem ment a játék: Kistext–FINO 3:0, bajnoki mérkőzés. Étel, amire gondolni sem tudok: Gombapaprikás, pacalpörkölt. Ital, amit sohasem iszom: Likőrök, konyak.

ASZTAL, TÁRSASÁG Az ideális reggeli: Zabkása egy kis gyümölccsel. Az ideális ebéd: Francia hagymaleves, lasagne. Az ideális vacsora: Rántotta, melegszendvics. Az ideális desszert: Madártej. 

bogoly_gabor.jpg

KOCCINTÓ Legemlékezetesebb szezonbeli diadal: Egyedüli csapatként mi tudtuk megverni idén a Pénzügyőrt, így nekem az a mérkőzés a top. A 2021/2022-es évadbeli legjobb meccsem: A Magyar Kupa elődöntő mérkőzései a Kazincbarcika ellen. Legnagyobb siker a konyhában: Amit kell, megcsinálok gond nélkül, de nem a főzőtudományomról vagyok híres. (mosolyog) Ha ital, akkor… Bármilyen típusú sör, legyen az világos, barna vagy ízesített.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6717750430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása