PONYVALEGÉNY

Hirtelen halál: a korábbi labdarúgó, Kemerle Dániel hunyt el szombat reggel a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton

A néhai sportember a helyszínen életét vesztette, miután autója egy fának ütközött

2022. január 23. - Horváth M. Attila

gyorsforgalmi_baleset_0122.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngBUDAPEST » Több forrásból is megerősítést nyert, hogy az egykor Pestszentlőrincen, Újpesten, Vecsésen és Csepelen is megforduló labdarúgó, a mindössze 23 éves Kemerle Dániel vezette azt a gépjárművet, amely január 22-én, szombaton a reggeli órákban a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton fának ütközött – az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

A tragédiában szerepet játszhatott, hogy szombat hajnaltól gyakorlatilag folyamatosan esett a hó, így a vezetési automatizmusok értelemszerűen megváltoztak, ám ebből még nem következne egyértelműen, hogy halálos kimenetelű balesetről beszéljünk... Rendőrségi forrásból úgy értesültünk, a helyszíni szemle kezdete és befejezése között több mint öt óra telt el, ami nem kevés. Csak az idő az, amit Kemerle Dániel ezen a világon tölthetett. A néhai futballista nagypályán utoljára a manapság a Budapest-bajnokság I. osztályában vitézkedő és a bajnoki címért küzdő Csepel FC színeiben jutott lehetőséghez tétmeccsen, mégpedig 2020. augusztus 26-án, a Kelen SC otthonában 1–0-ra megnyert összecsapáson kezdőként ötvenhét percet kapott. A közelmúlt történéseit figyelembe véve bármennyire is hihetetlen, de nem Kemerle Dániel az egyetlen volt labdarúgó, aki a XVIII. kerület ezen szakaszán hunyt el: 2020. február 4-én Halgas Tibor, a Ferencváros és a Diósgyőri VTK korábbi kiválósága, a Pilisi LK akkori trénere vesztette életét vétlenül ugyancsak halálos kimenetelű közúti balesetben.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1816821722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása