PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki ünnepi hangulatba hoz: MÉSZÁROS MÁRK, korábbi NB I-es labdarúgó, az NB II-es Békéscsaba 1912 Előre SE asszisztensedzője

A néhány hónapja visszavonuló és immár trénerként dolgozó fiatal sportember szerint a 2021-es lesz az eddigi legszebb karácsonya, mert idén megszületett a kisfia

2021. december 17. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Mészáros Márk, korábbi NB I-es labdarúgó, többek között az Újpest, a Lombard Pápa, a Nyíregyháza Spartacus, a Szeged 2011 és a Békéscsaba volt játékosa, jelenleg az NB II-ben szereplő és 21 ponttal a tabella 13. helyén telelő Békéscsaba 1912 Előre SE asszisztensedzője.

meszarosmark_foto_tmagencyhu.pngkaracsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Nyugalom, pihenés, feltöltődés.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Halászlé.

karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Nem szeretem annyira a szaloncukrot, de ha választanom kéne, akkor kókuszos.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Család, barátok, NFL, NBA, darts.

karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Jó kérdés… Nem emlékszem, de valószínű, egyre nagyobb és eszesebb lettem, így rájöttem magamtól. (nevet).

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Nem tudnék kiemelni egyet, de az általam kedvelt sportokban ilyenkor vannak a legtradicionálisabb és legnagyobb rangadók, kihasználva, hogy mindenki otthon van és nézi a tévét. Szóval én is ezeket nézem.

karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Az összest szeretem, mert a családom tagjai más-más városban élnek és kevés időt tudunk együtt tölteni év közben, de valószínű, most lesz a legszebb, mert először fog velünk karácsonyozni a kisfiam, aki idén született.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngMegfogadom 2022-re, hogy... Ha elmondanám, akkor nem teljesülne. (nevet)

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5416784902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása