PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: OMINGER GERGŐ, a Csákvár labdarúgója

Néhány éven belül a magyar válogatottban debütálna a nemrégiben lábközépcsont-töréssel operált sokra hivatott középpályás

2022. július 12. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Ominger Gergő, a 2021/2022-es szezonban az NB II-es labdarúgó-bajnokságban 38 forduló után 43 ponttal a tabella 12. helyén végző Aqvital FC Csákvár utánpótlás-válogatott középpályása.

ominger_gergo_foto_plflahu.png• Amiért beleszerettem a sportágamba: Kisgyerekként szerettem bele, egész fiatalom kezdtem, de igazán pontos okot nem tudok. Az élvezet és a sikervágy, plusz az álmodozás kicsiként.

A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Talán az NB I-es debütálás, valamint az U17-es Európa-bajnokságon elért ötödik hely és az U17-es világbajnokság. (Ominger Gergő az élvonalban 2021. április 30-án, a 32. forduló keretében a 0–1-es félidő után 4–2-es hazai diadalt hozó Paks–Puskás Akadémia bajnokin mutatkozott be, méghozzá kezdőként, Hornyák Zsolt 1–1-es állásnál, a 66. percben cserélte le, akit Jakub Plsek váltott – a szerző)

Akit a sportágon belül nagyra tartok: Cristiano Ronaldo.

Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Auerbach Martin, Komáromi György, Szalka Máté.

Szezonbeli emlékezetes esemény: Emlékezetes az egész tavaszi formám a szezonból, ahol gólokkal és gólpasszokkal tudtam segíteni a csapatot.

Célkitűzés a jelenlegi évadra: A csapattal a minél jobb szereplés és személy szerint a magasabb osztályba való kerülés.

Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Magyar válogatottság.

Amelyik sportot még kedvelem: Kosárlabda.

Amit eddig még nem tudtak rólam: Ez nehéz kérdés, szeretek videojátékkal játszani a barátaimmal.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5117881769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása