PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki ünnepi hangulatba hoz: KRAVJÁNSZKI-MEDGYESSY DÓRA, válogatott kosárlabdázó, az Aluinvent DVTK játékosa

„Mivel a családom tagjai is volt élsportolók, ezért nem múlhatnak el az ünnepek verseny nélkül”

2021. december 16. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Kravjánszki-Medgyessy Dóra, az Európa-bajnok és világbajnoki ezüstérmes 3X3-as magyar válogatott tagja, a női NB I-ben szereplő Aluinvent DVTK irányítója, akit 2017-ben az év női kosárlabdázójának választottak.

kravjanszki_medgyessy_dora.jpgkaracsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Család, szeretet, boldogság.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Töltött káposzta, halászlé, libamáj.

karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Mindenképp a Milka marcipános, mogyorókrémes vagy kókuszos.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Gyönyörű nagy karácsonyfa, ház feldíszítve, az egész családdal együtt készülve, este közös ajándékbontással.

karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: A mai napig eljátsszuk, hogy van Jézuska és csenget, amikor meghozta az ajándékokat, igazából ez a szokás nálunk még mindig megmaradt.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Nekünk a karácsony és az ünnepek általában mérkőzések nélkül zajlanak, de mivel a családom tagjai is volt élsportolók, ezért nem múlhatnak el az ünnepek verseny nélkül, rengeteget játszunk ilyenkor a Ki nevet a végén? című társasjátékkal, ami nálunk vérre menő és maximálisan beérjük sportélményként.

karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Nekem az összes eddigi karácsony kivétel nélkül nagyon szép emlék, sikerült mindig a családommal és a szeretteimmel tölteni, aminél nincs fontosabb és nagyon remélem, hogy ez még hosszú ideig így lesz.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngMegfogadom 2022-re, hogy... Eddig még egyik fogadalmamat sem sikerült betartanom, ezért most megfogadom, hogy semmit nem fogadok meg. (nevet)

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6916784894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása