PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki ünnepi hangulatba hoz: VASZI TÜNDE, korábbi olimpikon atléta, országos csúcstartó távolugró

„Nekem december utolsó napjai a pihenést, a visszavonulást, az elcsendesedést jelentették és jelentik a mai napig”

2021. december 11. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Vaszi Tünde, korábbi Európa-bajnoki bronzérmes, világbajnoki negyedik és többszörös olimpiai nyolcadik helyezett atléta, a 2001-ben a kanadai Edmontonban megrendezett szabadtéri vb-n elért 686 centiméteres eredménnyel országos csúcstartó távolugró.

vaszitunde_olimpia_manapsag.jpgkaracsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Nekem december utolsó napjai a pihenést, a visszavonulást, az elcsendesedést jelentették és jelentik a mai napig.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: A süti, a bejgli és anyukám házi krémese.

karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Zselés szaloncukor.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: A szeretteink nélkül, most már a kisfiam, Magor nélkül sem. Már nyolc éve! (nevet)

karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Nem is emlékszem, hogy derült ki, bár Erdélyben mindig a Mikulás hozta az ajándékot, a Jézuska meg reggelre a karácsonyfát.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Nem emlékszem, a karácsony mindig pihenéssel telt.

karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Nem tudom, melyik volt a legszebb, talán a gyerekkoriak, de mind szép volt! (nevet)

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngMegfogadom 2022-re, hogy... Életem eddigi legszebb éve lesz! Minden szilveszterkor ezt mondom. (nevet)

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4316781258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása