PONYVALEGÉNY

Járvás Levente: újpesti presztízsmeccs után magabiztos győzelem hazai környezetben, kapott gól nélkül

Egyre jobb formában az NB III, Keleti csoportjában szereplő Sényő, amely már ötmeccses veretlenségi sorozatot épített

2021. október 04. - Horváth M. Attila

ujpest_u19.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngSÉNYŐ » Hozta a „kötelezőt” az NB III, Keleti csoport 10. fordulójában a helyi alakulat, amely vasárnap délután a kiesés ellen hadakozó Tállyát múlta felül 6–0-ra. 

Izgalmas, ám eredményes heteken van túl Járvás Levente. A Foci a köbön Kapuskérdések rovatában esztendőkkel ezelőtt bemutatkozó cerberusnak is köszönhető, hogy a Sényő egyre jobban teljesít a bajnokságban, olyannyira, hogy Fabu Márton és társai az elmúlt időszakban ötmeccses veretlenségi sorozatot hoztak össze. 

Alig több mint egy hete például Újpesten vizitált a Sényő, amely utazás Járvás Levente számára lehetett igazán különleges, ugyanis a 32 esztendős labdarúgó 2004 őszétől négy szezonon át lila-fehérben futballozott, mi több, nagyon is jól ismerheti az Újpest II. trénerét, Mundi Viktort, aki az akkori ifi-A korosztálynál – ami a mai U19-nek felel meg – az edzője volt. Gyaníthatóan a szakvezető volt a találkozó végén boldogabb, ugyanis a sényőiek kétszer is előnybe kerültek a kilencven perc során, ám a IV. kerületiek mindkétszer egalizáltak (2–2). A folytatás még ennél is jobban alakult, hiszen egy cerberus számára mindig fontos, hogy ne kapjon gólt – lévén akkor nagy baj már csapatszinten sem történhet –, márpedig, mint azt a bevezetőben is jeleztük, ez az „óhaj” a magunk mögött hagyott víkenden megvalósult. 

A legutóbbi három hazai bajnokiján rendre három pontot bezsebelő Sényő (Békéscsaba II. 4–3, Debreceni VSC II. 2–0, Tállya 6–0) az előző két idegenbeli összecsapásán, Tiszafüreden és a fővárosban is 2–2-re végzett, ami a 11 pontot figyelembe véve több mint elfogadható produkció. Legközelebb (október 10., vasárnap, 15.00) Füzesgyarmaton, a mezőny döntetlenkirályának – hihetetlennek tűnhet, pedig igaz, a nyáron az újonc Hajdúszoboszló kispadjára átülő Csillag Lászlót váltó Szabados Tamás gárdája sorrendben a Putnokkal, a Tiszafüreddel, a Tállyával és a Kisvárda II.-vel is 0–0-ra végzett – otthonában lép fel a sényői sereg, és valami azt súgja, ha más nem is, Járvás Levente előzetesen kiegyezne a 0–0-val.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4816708536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása