PONYVALEGÉNY

Ausztriában és Németországban is futballozó középpályással erősített az Unione

A Budapest-bajnokság I. osztályának meghatározó alakulatában folytatja pályafutását a legutóbb a Mányi TK-ban szereplő Radovits Ádám

2021. augusztus 04. - Horváth M. Attila

p8210353.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngBUDAPEST » Tovább mélyítette amúgy sem gyenge keretét az Unione FC. A fővárosi I. osztályban legutóbb 52 pontot szerezve a 6. helyen záró alakulathoz igazolt a legutóbb a Fejér megyei élvonalba besorolt Mányi TK-ban futballozó Radovits Ádám.

Jó helyre került. Csupa korábbi remek, magasabb osztályt megjárt labdarúgó közé, elég, ha csupán Filó Tamás, Freud Gábor, Kulcsár Tamás, Melczer Vilmos, Szabó Tibor vagy éppen Szekeres Tamás nevét említjük. Nem is szólva a házi gólkirályról, az előző évadban 19 alkalommal betaláló Kaszai Gáborról – akinek a neve a sportágat figyelemmel kísérőknek leginkább Dunaharasztiból vagy a III. Kerületi TVE-ből lehet ismerős –, aki a közel kéttucat találattal a mesterlövészek listájának harmadik pozíciójában zárt. Hogy az Unionénak elérhető-e a dobogó? Nos, ezzel kapcsolatban nem mernénk egyértelműen állást foglalni, mindazonáltal a Rákosmente KSK-t, a Törökbálinti TC-t, valamint az Ausztriát (Gutenbrunn ASV) és Németországot (SVN München) is megjáró futballista – akinek egyébként a fivére, Viktor is a sportág művelője – egyértelmű erősítésnek számít. A már szeptember elején rangadót hozó Budapest-bajnokság I. osztály nyitányán, augusztus utolsó előtti hétvégéjén Pestszentlőrincen vizitál az Unione, ugyanis elsőként az 1908 SZAC ellen méretheti meg magát a társulat.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9716649360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása