PONYVALEGÉNY

Távozás Lipótról: Dénes Zsolt nem maradt a megyei I. osztályban

A korábban az élvonalban is védő kapus továbbra is az NB III-ban véd, mégpedig a Pápai Perutz FC-ben

2021. július 05. - Horváth M. Attila

fociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngPÁPA » Elsőre úgy tűnhet, hogy visszalépett, a valóságban mégis előrébb jutott a korábban az élvonalban is szereplő, a Diósgyőr és a Nyíregyháza kesztyűjét is viselő Dénes Zsolt. A tapasztalatnak híján nem lévő, többek között Tatabányán és Szigetszentmiklóson is védő labdarúgókapus ugyan az NB III, Nyugati csoportjának hetedik helyezettjét hagyta el a tizennegyedik kedvéért, csakhogy előbbi társulat, nevezetesen a Lipót Pékség SE az utánpótlásban felmerülő problémák miatt csupán a Győr-Moson-Sopron megyei élvonalban indul a 2021/2022-es szezonban. 

Nem így akarta. Ha a szívére hallgat, készülne a Gönyű, a Kajárpéc vagy a Darnózseli elleni edzőmeccsre, ám érthető, amennyiben egy 38 éves cerberus még NB-s szinten akar teljesíteni. Márpedig Pápán, a Perutz FC-nél minden feltétel adott a szakmai munkához, így nem meglepő, hogy a kapus aláírt a Veszprém megyei gárdához.

deneszsolt.jpg

Érdekesség, hogy a magunk mögött hagyott évadban az egymás elleni meccsek során tavaly november végén, Lipóton úgy végeztek 0–0-ra a felek, hogy a hazaiak hálóját nem Dénes Zsolt, hanem Papp Zsombor védte. Az idén május végén, az utolsó játéknapon megejtett „visszavágón” pedig Pápán hiába vezetett a Győri ETO-ban nevelkedő korábbi utánpótlás-válogatott Varga Tamás találatával a Lipót, Szilágyi Adrián a második félidőben kétszer is bevette az amúgy megbízható teljesítményt nyújtó Dénes Zsolt kapuját (2–1).

A rutinos futballista idestova másfél esztendővel ezelőtt a Foci a köbön oldalon a cerberusok között különösen nagy népszerűségnek örvendő Kapuskérdések címet viselő rovatban az „Amit el szeretnék érni öt éven belül” felvetésre ekképp reagált: Ez elég hosszú idő, mindig az aktuális meccsre koncentrálok, hogy ott a maximumot hozzam ki magamból.”

Nos, a következő harmadosztályú összecsapásra már a Pápai Perutz színeiben kerül sor, a labdarúgó kvalitásait ismerve profi produkciót letéve az asztalra, illetve a zöld gyepre.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6616613932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása