PONYVALEGÉNY

Budaörs, Kisfaludy utca: felújítás miatt „zárva”

A Pest megyei város közterületeit szorgos kezek és gépek szépítik

2019. szeptember 24. - Horváth M. Attila

img_142336.jpgHa valaki egy valószínűtlenül szép szeptemberi szombaton a Kvarg Lipivel és Pukkandúrral díszített kulacs, a sajtos pogácsa mellé csomagolt lekváros bukta és az anyós által varrt, Humphrey Bogart arcképével ellátott, szivarfüstszagú pléd társaságában kirándulni, valami szépet látni indul Budaörsre, minden bizonnyal elzarándokol a Kőhegyre.

Márpedig ha így tesz, hagyja a drága jó mamit a Kisfaludy utcában, hadd foglalja el magát, hadd álmélkodjon egy kicsit. A közterület ugyanis megújul, szélesebb lesz az út, keskenyebbek a járdák, merthogy a munka zaja hallható és látható. Verejtékező napszámosban és vasorrú masinában sincs hiány, akárcsak néhány megállónyival lejjebb, a lakótelepen, a buszvégállomásnál. Az elmúlt héten már látszott a jele annak, milyen lesz a bevásárlóközpont közvetlen környéke, ami alighanem a legkényesebbek ízlését is kielégíti majd. Szép új világ – anyóssal, pláne a hátrahagyott anyós nélkül...   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7515164180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása