PONYVALEGÉNY

Végtelen Sahara – forgalmazza a KÖJÁL

Korántsem kellemes látnivaló a Ferenc körúton

2019. augusztus 02. - Horváth M. Attila

img_20190718_191225.jpgOtt, ahol a villamospótló megáll, nem túl bizalomgerjesztő látvány tárul az utazóközönség elé.

Lassú keringő volt, vágyfokozó illatokkal, amiből következett a sülve-főve aktus. A birkahús forgott, mint a lelassult, megkorosodott ringlispíl, ám a József körút 82. alatt idestova három és fél éve bezárt a „bazár” – jobban mondva bezáratták a bazárt. Forgalmas közterületről van szó, rögvest a Corvin mozitól egy filmtekercs-hajításnyira, és ha ennél a hasonlatnál maradunk, ez az „alkotás” nem jöhetett volna létre, ha nem forgalmazza a KÖJÁL.

img_20190718_191235.jpg

Kedves Vendégeink! Szeretnénk megköszönni az éttermünkhöz fűzött bizalmukat. Reméljük, hogy az eltelt 17 év szorgalmas munkánk és hozzáállásunk eredményeként mindig jó emlékként fognak visszatekinteni a finom ételekre és arra a hangulatra, amit kizárólag a Sahara étterem tudott nyújtani. December 31-ével bezárunk. Boldog új esztendőt kívánunk Önöknek és kedves Családjuknak

Fennmaradt felirat 2016-ból (József körút 82.)

Ami feltűnő, hogy nem látott benne fantáziát senki, pedig ez a rész még nem a „nyócker”, sokkal inkább belvárosi hangulat keríti hatalmába az embert, ha tömegközlekedési járatról leszáll vagy felszáll, netán gyalogosan közlekedik.

img_20190718_191246.jpg

Igaz, ha a Rákóczi úton és a Thököly úton rácsodálkozik bárki a több tucatnyi bezárt üzleten, akkor itt, a piros lógós élelmiszerlánc szomszédságában sem lehet csodát várni – vagy ha igen, azt villamos(pótló)nak hívják…

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9114992514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása