PONYVALEGÉNY

Jött a fiú a lány után: Gál Benett Tibor érkezésére

A korábbi tárnoki kiválóságok, Gál-Győri Renáta és Gál Tibor családja az édesanya szavai szerint a leghangosabb Fradi-drukker érkezésével teljessé vált

2024. február 12. - Horváth M. Attila

gal_csalad_foto_gal-gyori_renata.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngTÁRNOK | Eggyel több oka volt Gál-Győri Renátának, hogy a 2023/2024-es évadban már nem futballozott a helyi egyesület színeiben: az előző szezon során hat bajnokin egyszer eredményes kitűnő sportember ugyanis időközben kétszeres anyuka lett. Gratulációnk mellett honlapunk Olvasói nevében jó egészséget kívánunk mindannyiuknak! 

Az idestova huszonhét hónapos Zoé ugyanis kistestvért kapott január 26-án Benett Tibor személyében, aki amolyan előszületésnapi ajándék volt az édesanya számára. Nem véletlen, hogy a közelmúltban így fogalmazott: „Teljes lett a Családunk.” 

És miután az érthetően büszke édesapa, Gál Tibor korábban volt a Tárnok és a Sóskút labdarúgója – míg manapság a Gyúró öregfiú-egyletének kiválósága –, még az is lehet, hogy hosszú-hosszú évek múltán bizonyos Gál Zoé valamelyik egyesület hölgygárdájában bontogatja majd a szárnyait, Gál Benett Tibor pedig ugyanúgy szívvel-lélekkel futballozik, mint ahogy a szüleik tették a nem is olyan távoli múltban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3518324827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása