PONYVALEGÉNY

Új elnök Kunszentmiklóson

Hazai pálya: négy felkészülési találkozó vár a Miklósi Gyermek Foci Egyesületre

2023. július 16. - Horváth M. Attila

palya_foto_miklosigyfehu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKUNSZENTMIKLÓS | A helyi pályák és öltözők körüli pozitív változások és felújítások, megújulások után a Bács-Kiskun megyei III. osztály Nyugati csoportjában 37 ponttal a tabella 7. helyén végző Miklósi Gyermek Foci Egyesület első embere, Nagy Péter az ötéves elnöki megbízatása lejártával a továbbiakban csak tiszteletbeli, illetve alelnökként segíti szeretett klubját, míg utódja Erdős Bálint lett. 

A 2023/2024-es évadra fókuszáló felnőtt gárda a felkészülési időszak során négy edzőmérkőzést vív – érdekesség, hogy mindannyiszor hazai környezetben lép fel –, sorrendben július 22-én, szombaton 18 órakor az Ágasegyházát, július 29-én, ugyancsak szombaton, ám délelőtt 10 órakor a Soltot, augusztus 6-án, vasárnap 10 órakor a Ráckeve VAFC II.-t, míg augusztus 13-án, szintén vasárnap, ám 18 órai kezdettel a Dunavecsét fogadja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5718168429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása