PONYVALEGÉNY

SZIESZTA. Aki válaszol: TAKÓ VIKTÓRIA, az Alba Fehérvár kézilabdázója

Az eső illata megnyugtatja a balszélsőt, ugyanakkor Bon Jovi slágere felpörgeti

2023. július 07. - Horváth M. Attila

rovat_szieszta_alap.jpgA jó idő és a fárasztó edzések beköszöntével hajlamos lehet a sportoló elmerengeni és lazítani a napi penzum teljesítése után, legyen szó bármely sportág kiválóságáról. A 2023. július 5-én indított, nem feltétlenül napi rendszerességgel jelentkező rovatunkban az aktuális főszereplő segítségével visszatekintünk a közelmúltra, aki némi kulisszatitokba is beavatja a Tisztelt Olvasót. Akivel ezúttal sziesztázunk: Takó Viktória, a női kézilabda NB I 2022/2023-as kiírásának 7. helyén végző Alba Fehérvár KC balszélsője. 

tako_viktoria.jpgSiker az előző szezonban: Több kisebb sikerünk is volt, teszem azt, olyan mérkőzéseken például, amelyeken nem mi voltunk az esélyesek, ikszre tudtuk hozni, esetleg nyertünk is. Ennek fényében az már nagyobb siker, hogy a 7. helyen zártunk a szezon végén. 

Zavaró tényező a 2022/2023-as évadban: Semmi konkrét. 

Illat, amit a legjobban szeretek: Az eső illata mindig meg tud nyugtatni. 

Elvárás önmagammal szemben ebben az évben: Önmagammal szemben mindig sok elvárásom van, de a legfontosabbak egyike, hogy meghatározó láncszeme legyek a csapatnak és igyekszem a teljesítményemet minél inkább stabilizálni, hogy kevésbé legyen hullámzó. 

Sport, amit kikapcsolódásként űzök: Ha éppen szünetünk van, vagy csak hétvége, általában nem szoktam sportolni, inkább olvasással vagy a kutyáimmal kapcsolódok ki. 

Zene, ami felpörget vagy megnyugtat: Nagyon sok zenét ismerek, minden műfajból és korból a szüleimnek köszönhetően, így nehéz lenne választani közülük, de talán ami felpörget és meccs előtt is szoktam hallgatni, az Bon Jovitól a Livin’ on a Prayer. 

Tévéműsor, amit nézek: Vetélkedőket vagy tehetségkutatókat, de mostanában a Szerencsekereket nézem talán a legsűrűbben. 

Adottság a hétköznapokban, aminek a sportban is hasznát veszem: A kitartásomat mondanám. Többször éreztem a sportban is úgy, hogy elegem van mindenből és inkább teljesen változtatnék, de kitartok a céljaim mellett és nem adom fel egykönnyen. Ennek a tulajdonságomnak sokszor hasznát veszem a hétköznapokban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7818162378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása