PONYVALEGÉNY

Csepel-sziget gyászban: elhunyt Geda Krisztián

A labdarúgó negyvenhat esztendősen távozott az élők sorából

2023. június 06. - Horváth M. Attila

geda_krisztian_csapat.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Negyvenöt esztendős korában, gyors lefolyású, gyógyíthatatlan betegség következtében június 3-án, szombaton elhunyt Geda Krisztián, többek között a Tököl VSK és a Csepel FC egykori labdarúgója. 

A közel hat héttel a negyvenhatodik születésnapja előtt megboldogult sportember az elmúlt esztendőkben a klasszikus játéktéren leginkább már csak az öregfiú- vagy az old boys-bajnokságokban lépett pályára. Geda Krisztián az Old Boys III. osztály 3. csoportjába besorolt Trend Csepel RÉF SE színeiben a 2022/2023-as szezonban csupán az ősszel futballozott, hét összecsapáson ötször bizonyult eredményesnek. Utolsó találkozójára 2022. november 4-én, Halásztelken – a TBZS Csepel FC pályaválasztása ellenére 5–1-re megnyert bajnokin – került sor, ezt követően már egy másik meccsre kellett koncentrálnia, amelyen nem sikerült győznie.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1018139904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása