PONYVALEGÉNY

Kiss-Lantos Hanna operáció után

A szombathelyiek utánpótlás-válogatott támadójának még áprilisban szakadt el a térdszalagja

2023. május 23. - Horváth M. Attila

kiss_lantos_hanna_vaolhu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSZOMBATHELY | A legjobb négy közé kerülésre ugyan nem volt esélye, mégis nagy szüksége lett volna a 28 ponttal a Női NB I hatodik helyén záró Haladás Viktóriának az utánpótlás-válogatott Kiss-Lantos Hannára, aki a tavasz nagy részét térdsérülés miatt kihagyta, mi több, a 18 esztendős csatár csak május 22-én, hétfőn került műtőasztalra. 

p4220042.JPGA tizenhat bajnokin négyszer eredményes támadó – aki az ősszel kétszer, míg a tavasz folyamán ugyanennyiszer talált felnőtt bajnoki mérkőzésen a hálóba – jobb térdében még április 8-án, szombaton, az U19-es válogatott Franciaország elleni, 2–0-ra elveszített Európa-bajnoki selejtezőtorna második találkozójának legelején szakadt el a keresztszalag, így biztos, hogy a kitűnő adottságokkal rendelkező futballista szolgálataira Markó Edina, a szombathelyi társulat játékosként egykori 55-szörös válogatott szakvezetője jó ideig nem számíthat. 

Kiss-Lantos Hanna szomorúságát részben enyhítheti, hogy a vasiak a múlt hétvégi 22., azaz utolsó fordulóban az újonc MOL Fehérvár otthonában Kis Anita 58. percben szerzett találatával 1–0-s győzelemmel vettek búcsút a szezontól. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3618131158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása