PONYVALEGÉNY

Rákosszentmihály: a rutinos védő vereséggel debütált

Öregfiú-csapatból érkezett az erősítés a RAFC-hoz, ám egyelőre Kovalcsik László sem tudott segíteni a tavaszt egygólos kudarccal indító XVI. kerületieknek

2023. március 09. - Horváth M. Attila

kovalcsik_laszlo.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngRAFC–RÁKOSMENTE II. 2–3 | A Budapest-bajnokság II. osztály 1. csoport 14. fordulójában, avagy a múlt hétvégi tavaszi nyitányon bemutatkozott a házigazda színeiben a meccs hetén a negyvenötödik születésnapját ünneplő Kovalcsik László.

Többek között a Budakalász, a Gödöllő, a Pécel, a Hernád, az Isaszeg, a Péteri és a Kistarcsa korábbi labdarúgója – aki az utóbbi két együttesnél játékos-edzőként is tevékenykedett – volt Kovalcsik László, aki az elmúlt időszakban a RAFC-ot hasonló pozícióban irányító Vörös Péterrel egy öregfiú-egyletben, a Rákosmenti TK-ban szerepel. Innen jött az ötlet, hogy az őserőnek számító hátvéd csatlakozzon a rákosszentmihályiakhoz, akik sokkal többet nyerhetnek a futballista megszerzésével, mint amit veszíthetnek. Az előttünk álló víkenden azonban többet bukhat a RAFC, amennyiben nem szerez legalább egy, de inkább három pontot a kiesés elől menekülő Szent Pál Akadémia pályaválasztásával március 12-én, vasárnap 12 órai kezdettel rendezett bajnokin, hiszen amennyiben győznének a nehéz helyzetbe sodródó „szentek”, egy egységnyire megközelítenék a XVI. kerületi gárdát.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1618067530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása