PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki ünnepi hangulatba hoz: NAGYVÁRADI MERCÉDESZ, a német TSV Schwabhausen magyar válogatott asztaliteniszezője

A sportágában 2022-ben méltán az év legjobbjának választott honi klasszis számára nem létezik a legszentebb ünnep a szeretteivel töltött idő nélkül, de a bejgli és a filmek sem maradhatnak ki az esztendő legpihentetőbb időszakából

2022. december 08. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A csak decemberben jelentkező, tavaly debütáló rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Nagyváradi Mercédesz, a német TSV Schwabhausen magyar válogatott asztaliteniszezője, aki november végén élete első felnőtt országos bajnoki címét szerezte egyesben – a fináléban az ötszörös aranyérmes Póta Georginát 4:1-re felülmúlva –, míg párosban ezüstérmet szerzett Bálint Bernadettel, miután a döntőben 3:0-s vereséget szenvedtek a Madarász Dóra–Fazekas Mária duótól.

nagyvaradi_mercedes_portre.jpgkaracsonyfa_1.jpg Amit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Pihenés, család, feltöltődés.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Halászlé.

karacsonyfa_1.jpgHa szaloncukor, akkor... Kókuszos.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Szeretteimmel töltött idő, bejgli, karácsonyi filmek és sorozatok.

karacsonyfa_1.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Nem emlékszem, de megkérdezem Anyukámat, hátha ő tudja. (nevet)

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: A Karácsony előtt megrendezésre kerülő Top12 (zsinórban háromszor az egymást követő három évben) megnyerése.

karacsonyfa_1.jpgÉletem legszebb karácsonya: Azok a karácsonyok, amikor még a mamámmal (is) együtt ünnepelhettem.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image_1.pngMegfogadom 2023-ra, hogy... Kihozom magamból a legtöbbet, amit tudok és nyitok az új lehetőségek felé is.

nagyvaradi_mercedesz_akcio.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2317998026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása