PONYVALEGÉNY

Majosi visszavágás hazai pályán a Fradi II.-nek: két éve 1–4-re végzett, idén 2–1-re nyert az FTC-ben is megforduló Kardos Ernő által trenírozott csapat

Az NB III Közép-csoport 5. fordulójában már kétgólos előnyben volt az újonc, csak a véghajrában szépítettek a zöld-fehér fiatalok

2022. augusztus 27. - Horváth M. Attila

kardos_erno_foto_teolhu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMAJOS–FERENCVÁROS II. 2–1 » Harmadik hazai bajnokiján is megőrizte veretlenségét az újonc Tolna megyei alakulat, amely a PTE-PEAC (2–0) és a Paks II. (3–3) után az FTC fiataljait fogadta.

gera_zalan.jpgA félidőben 0–1 volt az állás. Aztán 0–2-re módosult az eredmény. A harcias, lelkes Majos szépített, és bár 1–2 után voltak forró pillanatai az FTC II.-nek, a zöld-fehérek az utolsó négy minutumban újabb két gólt szerezve végképp bebiztosította a győzelmét (1–4). Az ominózus meccsre az NB III Közép-csoport 4. fordulójában került sor és 2020. augusztus 16-ig kell visszalapozni az annalesekben. A házigazdát ugyanúgy – a Ferencváros színeiben 2000 és 2002 között futballozó, manapság már a negyvennegyedik életévében járó – Kardos Ernő készítette fel, ahogy majdnem napra pontosan két évvel később, 2022. augusztus 21-én. A két gárda ugyanúgy „Középre helyezkedett”, ám az elmúlt hét vasárnapján már az 5. játéknapra került sor. Petrovics Tamás az első negyedóra végén juttatta előnyhöz a vendéglátót, majd a fordulás után három minutummal – majosi szempontból a legjobbkor... – már 2–0-t mutatott az eredményjelző Széles Bencének köszönhetően. A vendéggárdának szerencséje sem volt riválisa kapuja előtt, és bár a két éve a 92. percben betaláló Gera Zalán ezúttal a 93. minutumban vette be a majosiak kapuját, amennyire 2020-ban örült a hajrábeli gólnak, ezúttal valahogy annyira nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5317917455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása