PONYVALEGÉNY

Védelmünkért díj Kiri Mihálynak, akit ezúttal nem kapusként jutalmaztak

Szarvas városa részesítette elismerésben a civilben tűzoltóként dolgozó cerberust

2022. július 27. - Horváth M. Attila

53932268_2293145594085025_2574534698667606016_n.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSZARVAS » Hatalmas megtiszteltetésben volt része a napokban a város újratelepítésének háromszázadik évfordulóján Kiri Mihálynak, többek között a néhai Stadler FC egykori NB I-es kapusának.

Még az előző évadban is aktívan futballozó, Csabacsűdön szereplő 47. életévében járó korábbi NB I-es cerberus, Kiri Mihály – aki a legendás Stadler FC-ben, Cegléden, a Szolnoki Spartacusban és Szarvason is megfordult – Védelmünkért díjat vehetett át, csakhogy nem a lécek között bemutatott produkciója okán. Jóllehet, a mentés már-már a vérében van, hiszen rutinos sportemberként és tapasztalt tűzoltóként is erre kell fókuszálnia a Kapuskérdések rovatban korábban bemutatkozó labdarúgónak, érthető, ha a város ezúttal a civil életben megfeszített munkát végző, olykor akárcsak a zöld gyepen, bravúros teljesítményt nyújtó Kiri Mihályt jutalmazta. A magunk részéről a gratuláció mellett mindössze annyit tennénk hozzá: az elkövetkező évekre is sok emlékezetes és nagyszerű produkciót kívánunk mind a pályán, mind a civil életben!   

kirimihaly.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7417892571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása