PONYVALEGÉNY

Eger SE: Salgótarjánból érkezett az erősítés

Szalay Alex személyében fiatal, ám tapasztalatnak híján nem lévő kapust igazolt a legutóbb az NB III, Keleti csoportjának tizenötödik helyén végző gárda

2022. június 24. - Horváth M. Attila

szalay_alex_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngEGER » 23 éves cerberussal erősítette meg amúgy sem gyenge keretét a Szekeres Adrián irányította, az NB III, Keleti csoportjában 44 ponttal a tabella 15. pozíciójában záró, a minimális célt, a bennmaradást kiharcoló társulat.

Nem rajta múlott. 2021. augusztus 15-én az Eger hazai környezetben úgy verte 4–0-ra az SBTC-t, hogy a salgótarjániak ketrecét Bánfalvi Dániel védte. Idén tavasszal, egész pontosan február 20-án már Szalay Alex állt a gólvonal előtt, és bár Olasz Dénes az első felvonás hajrájához közeledve bevette a hálóját, összességében jó és magabiztos produkciót nyújtva tett azért, hogy azon a bajnokin se maradjon sikerélmény nélkül a társulat. Meglehet, ekkor figyeltek fel a Heves megyeiek az újpesti nevelésű cerberusra, aki idestova három hónappal ezelőtt többek között az alábbiakat nyilatkozta a Kapuskérdések címet viselő rovatunkban

Szeretnék odakerülni egy magasabb osztályban szereplő csapathoz és stabilan védeni. 

Az Eger SE jelentheti az első lépcsőfokot, hogy adott esetben kellőképp megerősödve, évek múltán visszatérjen a csapat oda, ahol minimum a helye van, avagy részese legyen az NB II vérkeringésének, kacskaringókkal kikövezett körforgásának. Szalay Alex mindenesetre addig is teszi a dolgát jókedvvel, hőséggel dacolva, éppen azért, ne rajta múljon, hogy így legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6317866821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása