PONYVALEGÉNY

ESZEL-ISZOL. Akivel egy asztalhoz ülünk: GERGELICS CINTIA, az ADA Nova labdarúgója

Ha valamelyik meccsen túlfutja magát a bajnokságban tízgólos futballista, a pizza sem jöhet szóba

2022. április 24. - Horváth M. Attila

eszel_iszol_ponyvalegeny.jpgA sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. Ezúttal Gergelics Cintia, a 14 csapatot felvonultató női NB II, Nyugati csoportjában a 24. forduló után a tabella 7. helyén álló ADA Nova SE labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

gergelics_cintia_adanova.jpgSIKER, ÉHSÉG Amit elterveztünk erre a szezonra a csapatommal: Legalább a középmezőny. Ami mindebből eddig megvalósult: A hetedik helyen vagyunk jelenleg. Amit „bedobok” közvetlenül meccs előtt: Maximum kávé és energy gél vagy csoki. Körülbelül három órával előtte már nem szoktam enni. Amit „bedobok” közvetlenül meccs után: Esetleg pizza, ha éhes vagyok, mert nem mindig vagyok az, ha túlságosan kifutom magam. (mosolyog) 

FEKETELEVES Meccs, amit kitörölnék az emlékezetből: Talán a Videoton elleni 5–1-es vereséget. Sok momentumunk nem volt a találkozón. Mérkőzés, amelyen személy szerint nem ment a játék: Az az őszi, Külker elleni meccs volt, ott csak egy félidőt játszottam emiatt. Étel, amire gondolni sem tudok: Gomba, nagyon nem szeretem. Ital, amit sohasem iszom: Cola.

ASZTAL, TÁRSASÁG Az ideális reggeli: Tükörtojás vagy valamilyen pékáru, amit szeretek reggelente enni. Az ideális ebéd: Rántott csirkemell rizzsel. Az ideális vacsora: Valamilyen szendvics. Az ideális desszert: Mama reszelt túrós sütije vagy csoki. (nevet) 

gergelics_cintia_foto_katona_tibor.jpg

KOCCINTÓ Legemlékezetesebb szezonbeli diadal: Az Ajka ellen megnyert 6–1-es mérkőzés. A 2021/2022-es évadbeli legjobb meccsem: Az őszi Pápa elleni 3–2-es győzelem, amelyen mesterhármast szereztem. Legnagyobb siker a konyhában: A párom szülinapjára készített sajttorta nagyon finom lett. Ha ital, akkor… Édes vagy félédes fehérborból fröccs.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6917815501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása