PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: SZÉCSI REBEKA, a Szegedi NKE kézilabdázója

„A családból többen kézilabdáztak, így el sem tudtam volna képzelni más sportot magamnak”

2022. március 16. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Szécsi Rebeka, a női kézilabda NB I/B Keleti csoport alapszakaszának 9. helyén végző, a szereplést a bajnokság alsóházában folytató Szegedi NKE egykori utánpótlás-válogatott korábbi NB I-es jobbátlövője.

szecsi_rebeka.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Egész kiskoromtól kezdve jártunk apukámmal Pick-meccsekre, amiket mindig nagyon élveztem, emellett a családból többen kézilabdáztak, így el sem tudtam volna képzelni más sportot magamnak. A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Az összes mérkőzés, amit az utánpótlás-válogatottban játszottam, illetve amikor bemutatkozhattam a Vasas csapatában az NB I-ben. Akit a sportágon belül nagyra tartok: A Ferencvárosban töltött éveim alatt időnként volt lehetőségem Elek Gáborral dolgozni, akit kiváló edzőnek tartok, így ez hatalmas élmény volt számomra. A játékosok közül pedig Eduarda Amorimot mondanám, mindig is nagyon tetszett a mentalitása. Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Nem tudnék kiemelni egy embert, a jelenlegi és a korábbi csapataimból is több személlyel nagyon jó kapcsolatot ápolok. Szezonbeli emlékezetes esemény: A Hajdúnánás és a Csurgó elleni hazai győzelmek voltak a legemlékezetesebbek, mert hatalmas küzdéssel és csapatmunkával tudtuk megnyerni ezt a két fontos meccset. Célkitűzés a jelenlegi évadra: Szeretnénk a rájátszásban minél jobban szerepelni és bennmaradni az NB I/B-ben. Amit szeretnék elérni néhány éven belül: A csapatommal szeretnék minél jobb eredményeket elérni, és ehhez a lehető legnagyobb mértékben hozzájárulni az egyéni teljesítményemmel is. Amelyik sportot még kedvelem: Szinte az összes labdás sportot, de legfőképp a kosárlabdát és a röplabdát. Amit eddig még nem tudtak rólam: Szabadidőmben nagyon szeretek a családommal és a barátaimmal időt tölteni, ez a legjobb feltöltődés számomra.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6017782078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása