PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: ZELE DORINA, a Ludovika-FCSM Csata kosárlabdázója

„A minimális célkitűzést már teljesítettük, benne vagyunk a rájátszásban”

2022. március 15. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Zele Dorina, a női NB I A-csoportjában szereplő Ludovika-FCSM Csata válogatott kosárlabdázója.

zele_dorina_csatabasketballhu.png• Amiért beleszerettem a sportágamba: Igazából lassan szerettem bele, minél többet játszottam, annál jobban élveztem. Nem volt tudatos a sportágválasztásom. (mosolyog) A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Az összes felnőtt Európa-bajnokság, amin részt vettem, hatalmas élményt adott számomra. Akit a sportágon belül nagyra tartok: Nem tudnék egyet kiemelni, több személy van, akit valamilyen okból kifolyólag nagyra tartok a sportágban. Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Hasonlóan az előző kérdéshez, nehéz erre válaszolni és nem szeretnék kiemelni senkit. Szezonbeli emlékezetes esemény: Az Európa Kupában egy nálunk jóval magasabban kvalifikált csapatot sikerült megverni hazai pályán, azt gondolom, ez mindenki számára emlékezetes volt. Célkitűzés a jelenlegi évadra: A minimálist már teljesítettük, benne vagyunk a rájátszásban. Azt gondolom, ez a realitás, és szeretnénk a továbbiakban minél több mérkőzést megnyerni. Amit szeretnék elérni néhány éven belül:Amelyik sportot még kedvelem: Az atlétikát szeretem nézni. Amit eddig még nem tudtak rólam: Általában nagyon korán nyugovóra szoktam térni, ha tehetem, tízkor már alszom… A csapattársaim ezen viccelődnek mindig, szóval ez annyira nem nagy titok. (mosolyog)

zeledorina_foto_mkoszhu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8617781034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása