PONYVALEGÉNY

ESZEL-ISZOL. Akivel egy asztalhoz ülünk: BLÁZSOVICS ÁDÁM, a Phoenix Teqball Academy SE teqballosa

Az egyéniben háromszoros világbajnok büszke a sajtos csirkéjére, amit a karantén alatt igaz, recept alapján, de elsőre sikerült elkészítenie

2022. február 15. - Horváth M. Attila

eszel_iszol_ponyvalegeny.jpgA sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. Ezúttal Blázsovics Ádám, a Phoenix Teqball Academy SE egyéniben háromszoros, párosban egyszeres világbajnok teqball játékosa osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

blazsovicsadam_portre.jpgSIKER, ÉHSÉG Amit elterveztünk erre a szezonra a csapatommal: Szeretnénk idén Amerikában, illetve ha adódik lehetőségünk, Afrikában egy teqball tornát megnyerni valamelyik számban. Ami mindebből eddig megvalósult: Eddig sajnos egy harmadik helyet szereztünk meg párosban Amerikában, de vissza akarunk vágni. Amit „bedobok” közvetlenül meccs előtt: Müzliszelet & energiaital. Amit „bedobok” közvetlenül meccs után: Vegan Recovery drink, azt nagyon szeretem. (mosolyog) 

FEKETELEVES Meccs, amit kitörölnék az emlékezetből: Nagyon sok van, amelyet elbuktam, illetve elbuktunk, mégis a legtöbb tanulságokkal járt. Az egyedüli, amit kitörölnék, az az Eaubonne torna, ahol életemben először a top8-ban estem ki és nagyon rosszul játszottam. Mérkőzés, amelyen személy szerint nem ment a játék: Az előbbi kérdésre a válasz az egyik, a másik pedig a legutóbbi világbajnokság elődöntőjében. Sajnos sokat hibáztam, meg is lett az eredménye. Étel, amire gondolni sem tudok: Kocsonya. Ital, amit sohasem iszom: Gyömbér.

ASZTAL, TÁRSASÁG Az ideális reggeli: Rántotta & müzli & joghurt. Az ideális ebéd: Gyümölcsleves + rizs, rántott hús, valami savanyúsággal. Az ideális vacsora: Lasagne. Az ideális desszert: Mama féle palacsinta. 

blazsovicsadam_akcio.jpg

KOCCINTÓ Legemlékezetesebb szezonbeli diadal: 2019, világbajnokság. Ekkor két számban is nyerni tudtam, illetve tudtunk, számomra ez a legkedvesebb emlék. A 2021/2022-es évadbeli legjobb meccsem: 2021 december, teqball vb, döntő. Az eltervezett taktika működött, a sok gyakorlás meghozta gyümölcsét. Legnagyobb siker a konyhában: A karantén alatt elsőre sikerült megcsinálnom egy sajtos csirkét, recept alapján. Vittem mindenkinek, nagyon jó lett. (mosolyog) Ha ital, akkor… Édes fehérbor.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr617520036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása