PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki ünnepi hangulatba hoz: VEZSENYI ADRIENN, válogatott röplabdázó, a Vasas Óbuda játékosa

A nemzeti csapat feladóátlója a testvérével mindig is tudta, hogy a szüleik a Jézuskájuk

2021. december 13. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Vezsenyi Adrienn, válogatott röplabdázó, a Vasas Óbuda feladóátlója.

vezsenyi_adrienn.jpgkaracsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Kikapcsolódás, feltöltődés, szeretet.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Papa halászleve és a mamám töltött káposztája.

karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Milka feketeerdő.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Család.

karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Azt hiszem, a bátyámmal mi mindig is tudtuk, hogy Anya és Apa a mi saját Jézuskánk, akik minden kívánságunkat próbálják teljesíteni az év minden napján, nem csak karácsonykor.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Ilyen nincsen, általában mindig van pár hét szünet a bajnokságban december végén, január elején.

karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Nem tudnék választani, minden karácsony ugyanolyan gyönyörű számomra, amit a családommal tölthetek.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngMegfogadom 2022-re, hogy... Nem szoktam nagyon fogadalmakat tenni, ha elhatározok valamit, az nem az új évhez köthető, akármikor, az év bármely szakaszában meg tudom tenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr216782046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása