PONYVALEGÉNY

Vezérigazgató a Barcában: Rasztovits Dávid ismét futballozik

Az Újpest, a Sopron és a Soroksár egykori labdarúgója öt és fél év után tért vissza a pályára

2021. szeptember 14. - Horváth M. Attila

p8100221.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngBUDAPEST » Jóllehet, még csupán nemrég múlt 31 esztendős, évek óta nem futballozott egyesületi szinten a korábban az NB II-ig jutó Rasztovits Dávid – legalábbis mostanáig.

p8100105.JPGAmi az utánpótlás-nevelést illeti, van összehasonlítási alapja, lévén ifjúsági korú labdarúgóként megfordult Kispesten, a Ferencvárosban, majd a későbbiekben Újpesten is szerepelt Rasztovits Dávid. Az elmúlt időszakban azonban nem a góljairól, a védők mögé belöbbölt labdáiról írtak a különböző orgánumok, hiszen számtalan médiumban jelent meg vele hosszabb-rövidebb interjú – nem futballistaként, hanem a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatójaként. Mint a pályán betöltött szerepe, annyira felelősségteljes poszt az övé. Bármennyire is hihetetlennek tűnik, de igazán komoly szinten legutóbb nyolc évvel ezelőtt, a 2012/2013-as évadban még az NB III, Alföld-csoportjában szereplő Soroksár színeiben játszott. Rasztovits Dávid persze aligha felejtett el futballozni, amire újabban a Budapest-bajnokság II. osztály 2. csoportjába besorolt Barca Escola Hungary-Szent István együttesében van lehetősége, amelyben többek között olyan csapattársai vannak, mint az ezüstcipős Fradi-legenda, Nyilasi Tibor két fia, ifj. Nyilasi Tibor és Nyilasi Bálint vagy éppen a Soroksárt, a Törökbálinti TC-t és a Budafokot is megjáró Héray László. A társulat trénerét pedig szintúgy aligha kell bemutatni a magyar futballt jól ismerőknek, hiszen Balogh „Torony” Gábor neve nem csupán labdarúgóként, de edzőként is jól cseng. Az persze más kérdés, hogy a korábbi kiváló támadó miért a „blasz-kettőben” dirigál, de ez már egy másik történet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9316689190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása