PONYVALEGÉNY

Az újrakezdő: Kerényi Kálmán ismét futballozik

A Pénzügyőr egykori, még mindig csupán 34 éves labdarúgója a „blasz-kettes” Csillaghegyi MTE-t segítené minél jobb helyezéshez

2021. szeptember 08. - Horváth M. Attila

fociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngBUDAPEST » A 2000-es évek második felében két Kerényi, Zsolt és Kálmán is futballozott a(z akkoriban szintén) Sólyom Ferenc trenírozta Pénzügyőrben, ám az ifjabbik hosszú esztendők után a nyáron hivatalosan is újrakezdte karrierjét.

Még az is meglehet, hogy beférne a mai, alaposan megerősített Pénzügyőrbe is. Míg annak idején stabil, a jobbak közé tartozó NB III-as gárda volt a pasaréti alakulat, manapság a harmadik vonalba való visszatérésre készülnek csupán a PSE háza táján. Nagy különbség, akárcsak az, ami a Csillaghegyi MTE kapcsán tapasztalható. Az egyesület mindenese, a megannyi egészségügyi gondon, bajon túl lévő, ám az élethez mindig optimistán hozzáálló Boldizsár Imre idestova egy évtizede ugyancsak az NB III-ban irányította a fővárosi brigádot, jelenleg viszont túl a hetvenen azért küzd, hogy a Budapest-bajnokság II. osztály 1. csoportjában minél feljebb kapaszkodjon a CSMTE. Ebben lehet segítségére Kerényi Kálmán, aki 34 évesen visszatért a pályára. Annak idején rendre erőssége volt a Pénzügyőrnek, így kizárt, hogy a „blasz-kettes” együttesnek ne lenne hasznára, és ez még akkor is igaz, ha hozzátesszük, az évad – és ezáltal Kerényi Kálmán újrakezdése – nem indult jól, lévén a Csillaghegy pályaválasztóként szenvedett 2–0-s vereséget a Flottától.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1816683798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása