PONYVALEGÉNY

Listavezetővé léptek elő Halmosi Péterék: hát ez Király!

A több korábbi NB I-es labdarúgót is foglalkoztató Vas megyei I. osztályú gárda a Sárvár elleni sikerrel tíz fordulóval a szezon vége előtt átvette a vezetést a Rábapatytól vereséget szenvedő eddigi éllovas Szombathelyi Haladás VSE-től

2023. március 26. - Horváth M. Attila

p9090439.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKIRÁLY SE–SÁRVÁR 3–0 | Reseterits Bálint duplájával, valamint az előző szezonban még a vendégcsapatot erősítő Potyi Gábor góljával könnyednek tűnő diadalt aratott a több élvonalbeli futballistát, Halmosi Pétert és Schimmer Szabolcsot is foglalkoztató házigazda a Vas megyei I. osztály 20. fordulójában.

A Rábapaty alaposan felkavarta az állóvizet. Amire senki nem számított, megtörtént, a Szombathelyre utazó társaság Tóth Markó és Dugovics Gergő találataival 2–0-ra felülmúlta a Vas megyei I. osztályt stabilan uraló Szombathelyi Haladás VSE-t, és mivel az üldöző Király SE magabiztosan nyert a Sárvár ellen, a korábbi válogatott kapuskiválóság, a Németországban és Angliában is bizonyító Király Gábor fiát, Király Mátyást a gólvonalon bevető alakulat átvette a vezetést a tabellán. Jóllehet, az 57 ponttal újdonsült listavezető is játszik még a Rábapattyal két hét múlva, a bajnoki cím sorsát vélhetőleg befolyásolja a 25. forduló programja, ugyanis a jelenleg 55 egységgel második Haladás VSE április 22-én, szombaton 17 órai kezdettel a Kondics úton a Király SE-t fogadja. 

Vas megyei I. osztály, 20. forduló

 KIRÁLY SE–SÁRVÁR FC 3–0 (2–0) 

Szombathely, Király Sportlétesítmény, vezette: Marácz Zoltán (Németh András, Bánkövi Péter)

Gólszerző: RESETERITS BÁLINT (1–0) a 3., RESETERITS BÁLINT (2–0) a 23., POTYI GÁBOR (3–0) a 88. percben

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1318081206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása